Η BoConcept αποτελεί μία παγκόσμια αλυσίδα επίπλων της Δανίας, με περισσότερα από 300 καταστήματα σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Πυρήνας μας το Πάθος
Το πάθος και η επιμονή είναι αυτά που παρακινούν τους ανθρώπους της BoConcept, είτε πρόκειται για το σχεδιασμό μίας μονάδας τοίχου, την καθοδήγηση μίας ομάδας ή τη διαχείριση ενός υποκαταστήματος. Κοινή αποστολή όλων είναι η δημιουργία επίπλων με σύγχρονο σχεδιασμό, κατάλληλα για τον αγοραστή με αστική νοοτροπία.
Η συλλογή των επίπλων και των διακοσμητικών μας
Προσφέρουμε συντονισμένα, προσαρμοζόμενα, και προσιτά σχέδια επίπλων και αξεσουάρ. Συντονισμένα, γιατί βασιζόμαστε σε μία ολιστική προσέγγιση για την ανάπτυξη και το σχεδιασμό της σειράς των προϊόντων. Προσαρμοζόμενα, ώστε τα προϊόντα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας. Σχεδιασμός, γιατί είμαστε μία εταιρεία που σχεδιάζει τα έπιπλά της και διαθέτει δικούς της σχεδιαστές. Προσιτά, επειδή επιθυμούμε να καλομάθουμε τους πελάτες μας, δίνοντάς τους εξαιρετική αξία.
Καταστήματα και Studios
Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα, Inspiration Stores ή Studios σε όλο τον κόσμο για επαγγελματικές συμβουλές για τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Στα BoConcept, είμαστε παθιασμένοι με αυτό που πουλάμε και περήφανοι για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος για τους πελάτες μας. Διαθέτουμε ικανούς συμβούλους διακόσμησης που ενδιαφέρονται για τα έπιπλα και τον urban σχεδιασμό όσο κι εμείς. Τα σχέδιά τους και η γνώση των προϊόντων μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τις καλύτερες επιλογές για το σπίτι σας.

Το πρώτο κατάστημα BoConcept άνοιξε στο Παρίσι το 1993. Όλα τα καταστήματα BoConcept Brand Stores βρίσκονται σε κεντρικά σημεία, ενώ τα BoConcept Inspiration Stores είναι μικρότερα καταστήματα σε εύκολα προσβάσιμες περιοχές. Τα Studios, βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα, στην πλειοψηφία των χωρών στις οποίες υπάρχει παρουσία της BoConcept.

Share to