Ιστορία

Είμαστε εταιρεία με ηγετική παρουσία στον τομέα της σκίασης από το 1969. Εστιαζόμαστε στις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας και συνεχώς διευρύνουμε την γκάμα των προσφορών μας με συνολικές λύσεις για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, που προσφέρουν εύκολα και πρακτικά Συστήματα Σκίασης, Εξοικονόμηση Ενέργειας, Ιδανικές Συνθήκες για Χειμώνα/Καλοκαίρι, Ευχάριστο Περιβάλλον Αισθητικά και πάνω απ’όλα, Ασφάλεια και Σιγουριά. Συμβαδίζοντας με τις νέες τάσεις για τον σύγχρονο τρόπο ζωής που θέλει τα πάντα αυτοματοποιημένα, έχουμε εισάξει την αυτοματοποίηση στα συστήματα Εσωτερικής και Εξωτερικής σκίασης που είναι γνωστή και σαν HomeMotion.

Όραμα

Η διεύρυνση της ηγετικής μας θέσης στον ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα της Σκίασης.

Αποστολή

Η παροχή τεχνολογικά προηγμένων ποιοτικών συστημάτων εκφραστικής Σκίασης και η επιμόρφωση των επαγγελματιών και του κοινού για έξυπνη διαχείριση του φωτός, στηριζόμενοι στην εμπιστοσύνη του και στις ανθρωποκεντρικές αξίες μας.

Αξίες

  • Τιμιότητα
  • Ποιότητα
  • Στοργή
  • Επικοινωνία
  • Οικολογική ευαισθησία

Οικολογική συνείδηση

Τα συστήματα Εσωτερικής και Εξωτερικής σκίασης συμβάλλουν σημαντικά στη βελτίωση της εξοικονόμησης ενέργειας των κτιρίων.
Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, συμβάλλουν με τη μείωση της θερμικής ενέργειας που εκπέμπεται σε κτίρια, με αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση της κατανάλωσης ενέργειας για ψύξη.
Αντίθετα, κατά τους χειμερινούς μήνες, επιτρέπουν τη θερμική ενέργεια να περάσει μέσα στο κτίριο, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας για θέρμανση.
Σύμφωνα με έρευνα που διενεργείται στο E.U. από την ES-SO Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ηλιοπροστασίας και από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα, η χρήση των συστημάτων σκίασης σε ένα κτίριο μπορεί να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας για θέρμανση έως και 25%. Στην Ευρώπη, τα νοικοκυριά καταναλώνουν άνω του 40% της κατανάλωσης ενέργειας. Αυτό τονίζει το σημαντικό ρόλο των συστημάτων σκίασης, τα οποία συμβάλλουν στη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αντιπροσωπεία του ES-SO

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Κύπρου από τον Ιούλιο 2008.

Share to