Η εταιρεία Κατασκευές Αλουμινίων Αδελφοί Μαρσελλή ΛΤΔ ιδρύθηκε το 1999 στα Περβόλια στην επαρχία Λάρνακας και έκτοτε δραστηριοποιείται στο χώρο τόσο της κατασκευής όσο και στην τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου. Από το 2004 η εταιρείας μας, έχοντας ως γνώμονα την υψηλή αισθητική και την μέγιστη δυνατή ποιότητα, πρωτοπορεί δημιουργώντας τα δικά της προϊόντα που διασφαλίζουν τις απαιτήσεις του σήμερα αλλά και του αύριο.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας συμβαδίζουν με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διαθέτουν άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό που σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας και την πολύχρονη πείρα μας στο χώρο των κουφωμάτων, εξασφαλίζουμε την μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των δυνατοτήτων που παρέχει το αλουμίνιο. Η εταιρεία μας διαθέτει στην μεγάλη γκάμα προϊόντων της, το σύνθετο πάνελ αλουμινίου (τύπου ALUCOBOND) που αποτελεί την τελευταία τεχνολογική καινοτομία στις επικαλύψεις κτηρίων, όπως επίσης και κάγκελα αλουμινίου, περιφράξεις και υαλοπετάσματα.

Από το 2007, η εταιρεία μας πιστοποιείται με συστήματα διασφάλισης της ποιότητας, ασφάλειας και υγείας κατά τα πρότυπα CE και ISO Ε14/30.09.2007 όπως ορίζουν οι απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ακόμα μια διάκριση των προϊόντων μας είναι η πιστοποίηση από το γερμανικό ινστιτούτο Rosenheim σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, που κατατάσσουν την Κατασκευές Αλουμινίου Αδελφοί Μαρσελλή ΛΤΔ στους κορυφαίους στο χώρο κατασκευών αλουμινίου.

Χωρίς εφησυχασμό η εταιρεία Κατασκευές Αλουμινίου Αδελφοί Μαρσελλή ΛΤΔ υφίσταται συνεχή αναβάθμιση στα προϊόντα της παρακολουθώντας στενά τις κατασκευαστικές εξελίξεις και προνοώντας για τις μελλοντικές απαιτήσεις. Με φιλική προσέγγιση και σεβασμό στις ανάγκες του κάθε πελάτη, μέσα από την άριστη εξυπηρέτηση, την συνέπεια, την τεχνική υποστήριξή και μετά την αγορά, η εταιρεία έχει ως πρώτο της μέλημα την διατήρηση της άψογης σχέση που αναπτύξαμε μέσα από την πολύχρονη συνεργασία με τους υφιστάμενους πελάτες μας και την ανάπτυξη δεσμών εμπιστοσύνης με τους νέους πελάτες.

Share to