Η Muskita, με μια επιτυχημένη ιστορία 50 χρόνων, διαθέτει την σοβαρότητα και την τεχνογνωσία για τον σχεδιασμό και την δημιουργία σειρών που μπορούν να προσφέρουν λύσεις για κάθε ανάγκη.
Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της Εταιρείας, λαμβάνοντας πρώτιστα υπόψη την εξοικονόμηση ενέργειας, την ηχορύπανση, τα καιρικά φαινόμενα της Κύπρου, τις αυξημένες απαιτήσεις για ασφάλεια και την πολυμορφία σχεδιαστικών επιλογών, έχει σχεδιάσει σειρές οι οποίες μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε απαίτηση.
Η ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης, είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις οποιεσδήποτε σχεδιαστικές η τεχνικές σας ανάγκες, προσφέροντας σας την δυνατότητα παροχής ειδικών μελετών.
Όλα μας τα συστήματα έχουν δοκιμαστεί από έγκυρα και αναγνωρισμένα ινστιτούτα και είναι κατάλληλα πιστοποιημένα για αντοχές, αεροϋδατοστεγανώτητα και θερμοπερατότητα.
Έχει δημιουργηθεί το νέο τμήμα πώλησης και διανομής μηχανισμών και εξαρτημάτων, προσφέροντας σας άπειρες επιλογές από κλειδαριές, χερούλια και εξαρτήματα, από τηλεχειριζόμενα, tiptronic, αυτοματοποιημένες λύσεις ή εξειδικευμένες σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους εκθεσιακούς μας χώρους σε όλες τις πόλεις, να δείτε από κοντά όλα μας τα προϊόντα. Τα άτομα εξυπηρέτησης πωλήσεων μπορούν να σας ενημερώσουν για οτιδήποτε χρειάζεστε. Χρησιμοποιώντας τα συστήματα Muskita, έχετε πάντα την τοπική εξυπηρέτηση που χρειάζεστε ακόμα και μετά την πώληση.
Η καθετοποίηση των δραστηριοτήτων μας, η τεχνογνωσία και η σοβαρότητα εξασφαλίζουν εγγυημένη ποιότητα, άμεση εξυπηρέτηση και ευελιξία για την υλοποίηση οποιασδήποτε αρχιτεκτονικής ιδέας ικανοποιώντας τις σχεδιαστικές σας επιλογές.
Από τις πλέον πολύπλοκες κατασκευές, μέχρι την ωραιότητα της απλότητας, η Muskita προσφέρει ασφαλείς και αξιόπιστες λύσεις τα τελευταία 50 χρόνια, λύσεις που θα συνεχίσει να προσφέρει και στο μέλλον!
Η Μuskita, θεωρείται σήμερα μια από τις πλέον τεχνολογικά προηγμένες βιομηχανίες στον τομέα σχεδίασης, διέλασης και μεταποίησης προφίλ αλουμινίου στην Ευρώπη. Έχει μια τεράστια δυναμικότητα παραγωγής αφού διαθέτει 2 πρέσες διέλασης αλουμινίου, Μονάδα ρομποτικής ανοδίωσης, Μονάδα Κάθετης Hλεκτροστατικής Βαφής καθώς επίσης Ρομποτική Αποθήκη για διαχείριση αποθεμάτων, για την οποία και τιμήθηκε με το 1ο Παγκύπριο Βραβείο Καινοτομίας.

Share to