Η εταιρία έχει Πάυλος Ζήνωνος & Υιοί Λτδ ιστορία 40 τουλάχιστον χρόνων στην οικοδομική βιομηχανία. Οι γνώσεις και εμπειρία που κατέχουμε ενισχύονται συνεχώς με σημαντικές επενδύσεις στην έρευνα καινούριων προιόντων και στην παραγωγή. Πρόσφατα, η εταιρία μας έχει επενδύσει στην αναβάθμιση μεθόδων παραγωγής και σε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα όπως εξελιγμένα μηχανήματα κοπής μετάλλων, ρομποτικά συστήματα

συγκόλλησης κ.α. ούτως ώστε να διασφαλίζουμε την ύψιστη ποιότητα και την εξορθολογισμένη ροή της παραγωγής των προιόντων μας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην συνεχή έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων συστημάτων και προιόντων με απώτερο σκοπό την παροχή αποτελεσματικών και πρωτίστως πρακτικών λύσεων σε λογικές και εφικτές τιμές.

Η μονάδα παραγωγής πας βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή Μοναγρουλλίου στην επαρχία Λεμεσού στην Κύπρο. Όλα τα προιόντα μας χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και αυτό επιτυγχάνεται με συνεχή ποιοτικό έλεγχο και δοκιμές από οίκους πιστοποίησης διεθνούς εμβέλειας αλλά και από την ΡΖ εντός του εργοστασίου μας. Τα προιόντα είναι πλήρως εναρμονισμένα και μας κατασκευάζονται βάση των προτύπων της Ευρωπαικής Ένωσης όπως το EN 12810, EN 12811, EN 39, EN 74, EN ISO 9001:2000. Ο οίκος πιστοποιήσης των προιόντων μας είναι η Γερμανική TÜV CERT GmbH.
`
Η ΡΖ προσφέρει τα προιόντα της σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικόυ όπως η Ελλάδα, Σερβία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ρωσσία το Ισραήλ και ορισμένες Αραβικές χώρες όπως η Σαουδική Αραβία, η Λιβυή και το Μπαχρέιν. Είμαστε στην μοναδική θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας αποτελεσματικές και επωφελής λύσεις για κάθε οικοδομική ανάγκη. Κοιτάζουμε το μέλλον έτοιμοι να συνεχίσουμε να είμαστε μια εταιρία με επίκεντρο τους πελάτες μας με απώτερο σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας προιόντων και υπηρεσιών σε συνδυασμό με προσιτές τιμές.

Share to