Η Riviera Swimming Pools ltd σας καλωσορίζει στο μοναδικό κόσμο της υδάτινης απόλαυσης.

Αποκτήστε την πισίνα ή το spa που ονειρεύεστε και δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα χαλάρωσης και στο δικό σας χώρο.

Ό,τι κι αν επιλέξτε η Riviera και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της είναι δίπλα σας κάθε στιγμή.

Τηλεφωνήστε μας στο 77 77 11 44 για μία επί τόπου επίσκεψη στο χώρο σας και χωρίς καμία υποχρέωση σας προσφέρεται η επαγγελματική καθοδήγηση που χρειάζεστε για να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα!

Η Riviera Swimming Pools Ltd με πάνω από 60 υπαλλήλους και υπεργολάβους είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε απαίτηση και πρόκληση εμφανιστεί στον κόσμο της πισίνας. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό με επαγγελματισμό και σοβαρότητα, είναι σε θέση να κατασκευάσει οποιοδήποτε μέγεθος, σχήμα ή τύπο πισίνας μπορείτε να φανταστείτε. Οι ικανοποιημένοι πελάτες μας μπορούν να επιβεβαιώσουν την ποιότητα της δουλειάς μας και οι πισίνες που κατασκευάζουμε απεικονίζουν τη φήμη μας.

Η Riviera Swimming Pools με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και την τεχνική κατάρτιση, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά προσφέρει στον πελάτη μια πλήρη λύση βασισμένη στην ανθρωπιά και τον επαγγελματισμό.

Το Show-Room της Riviera Swimming Pools βρίσκετε στην Λεμεσό, στην Aγίας Φυλάξεως 186B και η αποθήκη των εμπορευμάτων μας όπως και τα κεντρικά γραφεία στη βιομηχανική ζώνη Πολεμιδιών. Για την ευκολία σας το νέο μας γραφείο στον κόλπο κοραλλιών, ακριβώς απέναντι του ξενοδοχείου Coral Bay αρχίζει την λειτουργία του σύντομα.

Share to