Από τον Μάρτιο του 1999 κάτι άλλαξε στην Κύπρο…

Η δημιουργία του πρώτου καταστήματος SUPERHOME CENTER στην Λευκωσία – του μεγαλύτερου στο είδος του στην Κύπρο – έφερε τις λύσεις που ικανοποιούν όλες τις ανάγκες για το σπίτι, τον κήπο, το γραφείο, το εργοστάσιο ή οποιοδήποτε άλλο χώρο.

Ο Κύπριος καταναλωτής αγκάλιασε το πρωτοποριακό αυτό κατάστημα και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το SUPERHOME CENTER είχε γίνει μέρος της καθημερινής του ζωής.

Η τεράστια γκάμα προϊόντων, η άριστη εξυπηρέτηση, οι άνετοι χώροι στάθμευσης, η εύκολη πρόσβαση αλλά και οι χαμηλές τιμές επιβεβαιώνουν καθημερινά το σλόγκαν της εταιρείας  «…και μην ψάχνετε αλλού!».

Από το 1999 μέχρι σήμερα έχουν λειτουργήσει άλλα 3 καταστήματα.

Το Νοέμβριο του 2001 λειτούργησε το 2ο κατάστημα SUPERHOME CENTER, αυτή τη φορά στην Πάφο, ακολούθησε την 1η Ιουνίου 2007 το 3ο κατάστημα SUPERHOME CENTER, στη Λεμεσό ενώ στις 6 Δεκεμβρίου 2007 εγκαινιάστηκε το 4ο κατάστημα SUPERHOME CENTER, το δεύτερο που λειτουργεί στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στο εμπορικό κέντρο “THE MALL OF ENGOMI”.

Στα καταστήματα SUPERHOME CENTER θα βρείτε πάνω από 50000 είδη που καλύπτουν 18 κατηγορίες προϊόντων. Παράλληλα, τα καταστήματα SUPERHOME CENTER προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως κοπή ξυλείας, χρωμοσυνθέσεις, κατ’ οίκον παραδόσεις, τηλεφωνικές παραγγελίες, καθώς επίσης και την δυνατότητα συλλογής βαθμών στο σχέδιο Ermes Card Club.

Η επιλογή του SUPERHOME CENTER σαν ο μόνος προορισμός σας για όλες τις ανάγκες του σπιτιού, του κήπου ή του γραφείου σας ολοκληρώνεται με περισσότερες από 100 SUPER προσφορές  κάθε μήνα, σε τιμές που δεν μπορούν να συγκριθούν με κανένα άλλο κατάστημα στην Κύπρο.

Το SUPERHOME CENTER αποτελεί την ολοκληρωμένη λύση για όλες τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας και επιχείρησης με πρωτόγνωρη άνεση, και άριστη εξυπηρέτηση.

SUPERHOME CENTER λοιπόν… και μην ψάχνετε αλλού!!!

Share to